MF Maskinservice

MF Maskinservice – vi samler på tilfredse kunder!
Derfor får du altid vores ærlige mening om, hvad der kan betale sig at reparere – og hvad der ikke kan. Hvis vi ikke umiddelbart kan se hvad problemet er, men først skal have adskilt nogle dele, for at give en vurdering, betaler du kun for den medgåede mekaniker tid. Vi har naturligvis en klar aftale med dig om, hvad der skal repareres, efterses og/eller serviceres – og skulle der dukke uventede “overraskelser” op, tager vi kontakt til dig om arbejdets omfang og forventet pris.

Vi klarer det hele…
Vi reparerer og servicerer alle typer og størrelser af have- og parkmaskiner samt alle fabrikater motorsave, hækkeklippere, buskryddere, brændekløvere, græsslåmaskiner, sneslynger med videre.

Erfarne mekanikere og servicefolk
Vi  har et stort værksted med erfarne mekanikere, der kan sikre din maskine både vil starte og køre, når du skal bruge den. Er det større maskiner har vi også et rullende værksted, der kan løse problemet på stedet.
På gensyn på Koglevej 2, Vordingborg.

Fra plæneklipperen

Uanset om det plæneklipperen, der ikke vil starte – eller den skal have slebet kniven, så er du velkommen på værkstedet.

Til parkmaskinen

Vi reparerer, servicerer og sælger helt nye maskiner fra en række af verdens førende producenter, der passer præcist til dit behov.

- eller det lovpligtige eftersyn på trucken

MF Maskinservice har også et rullende værksted, så vi kan gennemføre det lovpligtige eftersyn hos dig – eller hvis uheldet er ude med et driftstop, så har vi døgnvagt, der kan få det hele til at køre igen…